Repere

2020

Soluții proprii de videoconferință pentru ghișeu și vot electronic, în noul context social și economic.

2019

Proiectare și implementare soluții de CRM pentru 12 magazine de distribuție marfă.

Ne orientăm eforturile și pe reprezentarea mai bună în piața echipamentelor de supraveghere video.

2018

Aplicații noi, bazate pe Linux și tehnologie OPEN SOURCE..

2014

Este anul în care finalizăm proiectul software de producție de mobilier la societatea MOBILA SA, cel mai important producător de mobilă de pe piața locală și unul dintre cei mai importanți din țară.

2013

Primul pachet de software online, pentru evidență multiplă, realizat cu tehnologie NoSQL.

2012

Realizăm pentru societata EXPOMOB SRL, cel mai mare distribuitor al societății MOBILA SA, un pachet de software de gestiune și facturare pentru 13 unități de desfacere din țară.

2011

Primul proiect extern, cu o societate de publicitate americană, din statul Florida, pentru realizarea unui catalog din domeniul hipismului. Aplicația permite achiziția de date și generarea contractelor de publicitate online, acoperind agentii din 6 state.

Tot în anul 2011 am realizat aplicații la comandă pentru unul dintre cei mai mari integratori de soluții informatice din țară fiind implicați direct în realizarea unui sistem unitar de evidență.

2010

Versiuni superioare pentru pachetul financiar-contabil de bază: contabilitate generală, stocuri, personal-salarizare, imobilizări, patrimoniu, contracte, elaborare și planificare buget.

2007

Societatea este certificată ISO 9001:2000

2006

Pune bazele primului proiect de sistem informatic unic integrat al PRIMĂRIEI SLOBOZIA, ce cuprinde 17 unităţi bugetare, cu peste 150 de baze de date.

2005

Un proiect ambiţios, în subcontractare, la Administraţia Domeniilor Statului.

2004

“Electrotel” Alexandria este societatea cu care lucrăm pe tot parcursul anului. Aici proiectăm şi realizăm un sistem integrat care acoperă cerinţele de producţie ale producătorului german de panouri electrice, MOELLER.

2003

Aduce schimbări majore de tehnologie pentru aplicaţiile rescrise pentru un client mai vechi: ULTEX Ţăndărei.

2002

Promovăm cu succes LTSP (Linux Terminal Server Project), care reduce la ZERO costul de licenţiere al sistemului informatic. Fabrica de Cărămidă Ţăndărei şi câteva societaţi comerciale private din zonă beneficiază primele de această tehnologie.

2001

Printr-un proiect UE/PHARE realizăm aplicaţia de impozite şi taxe (iTaxe) generalizată la scara întregului judeţ (49 consilii locale) . Proiectul a obţinut locul 1 pe ţară la secţiunea FINANŢE PUBLICE LOCALE, în cadrul PROGRAMULUI PENTRU DEZVOLTAREA ADMINISTRAŢIEI PUBLICE LOCALE, proiect coordonat de CONSILIUL JUDEŢEAN IALOMIŢA.

2000

Ne orientăm cu prioritate aplicaţiile noastre către platforme OPEN SOURCE, ajutând clienţii să obţină aplicaţii mult mai fiabile la costuri scăzute şi cu înlăturarea totală a costurilor cu licenţierea.

1999

Suntem distribuitori de echipamente IBM şi PRINTRONIX.

1998

La cererea CONSILIULUI JUDEŢEAN CONSTANŢA , am realizat software-ul pentru CENTRUL DE INFORMAŢII AL JUDEŢULUI CONSTANŢA, iar în vara aceluiaş an am acordat consultanţă pe probleme cetăţeneşti CONSILIULUI JUDEŢEAN TELEORMAN.

1997

Apariţia şi dezvoltarea internetului aduce un nou profil societăţii noatre, care reuşeşte, în anul 1997, să devină primul Internet Service Provider pentru judeţul IALOMIŢA, prin punctul TAIDE (Norvegia), oferind clienţilor noştri un acces ieftin la Internet.

În acelaşi an am realizat, la SLOBOZIA, primul Centru de Informaţii pentru Cetăţeni din ţară. Revista BYTE, în numărul din luna decembrie 1997, în articolul intitulat “SLOBOZIA, ORAŞ DIGITAL”, comenta evenimentul astfel:

La Slobozia a fost inaugurat CICNET, primul Centru de Informare a Cetăţenilor. Sunt sigur că data de 21 noiembrie va rămâne în istoria informaticii din România şi în istoria dezvoltării serviciilor oferite de administraţie. Colegii de la DataSystems din Slobozia, cu ajutorul oferit de FLEX Consulting din Brăila, au reuşit să termine prima etapă a proiectului. Realizarea lor este accesibilă la http://www.cicnet.ro. Printr-un efort generos şi prin participarea administraţiei, ei au reuşit să strângă şi să organizeze datele de interes public şi să ofere acces cetăţenilor la aceste date. Rezultatele se datorează şi includerii în programul de asistenţă oferit de USAID şi consultanţei din partea Chemonics. Infrastructura hardware este deocamdată modestă (Server Pentium, legături prin modem pentru beneficiari, o linie rapidă pentru conectare Internet şi puncte de informare în holul Consiliului Judeţean). Valoroasă este baza de date şi experienţa câştigată, care va permite extinderea proiectului. Felicitări tuturor celor care au contribuit la succesul acestui proiect.

1996

Începem distribuţia de echipamente HEWLETT PACKARD, CANON şi EPSON.

1995

Promovăm pe piaţa locală imprimantele firmei OKI.

1994-1996

Realizăm primele aplicații de Stocuri, Personal-Salarizare, Imobilizări, Facturare, Mijloace bănești și decontări, Contabilitate financiară, pentru clienţi din industrie şi agricultură, la care adăugăm şi serviciile complementare de asistenţă tehnică, hardware şi software.

Totodată am început activitatea de asamblare de computere compatibile IBM, reducând semnificativ preţul produsului final, făcându-le mult mai uşor accesibile.

Distribuim de echipamente DTK COMPUTER şi FUJITSU.